El dijous 24 de febrer a les 15.15 festa de SAnt JOrdi,desfilada dels dracs pels carrers del poble i festival al pati del centre, us esperem!

Últimes notícies

diumenge, 30 de novembre del 2014

Reconeixement a Florenci Sales i el projecte CMCF

Florenci Sales i al seu costat Ximo Barberà

El passat divendres dia 28 de novembre per la tarde, es va celebrar el lliurament de premis del 7è Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre. L'acte va tindre lloc al Casal Cultural de la Pobla de Massaluca. En aquest acte, Florenci Sales, creador i impulsor del projecte "Curses de Muntanya a les Classes de Física" va rebre una menció per la feina desenvolupada.

S'ha valorat la tasca d'impuls que el projecte fa als instituts de les nostres terres. És la primera vegada, que un projecte educatiu, es reconegut en el lliurament de premis del circuit. L'Institut Escola Daniel Mangrané, com a participant en el projecte, agraeix el merescut reconeixement al seu organitzador, Florenci Sales. Aquest serà el 4t any del projecte i els nostres alumnes tornaran a participar.

Hem de destacar també el premi lliurat a Ximo Barberà. L'organització del circuit ha reconegut la seva tasca desinteressada fotografiant totes les curses de muntanya del circuit. L' Institut Escola Daniel Mangrané dona l'enhorabona a Ximo i agreix la quantitat d'ocasions en les quals ha facilitat imatges per il•lustrar les notícies del taller de premsa relacionades amb les curses.

A més, es van lliurar els premis als tres primers classificats de la general masculina i femenina, als tres primers de cada categoria, així com als corredors i corredores que han finalitzat les dinou proves del circuit. L'acte va comptar amb la presència d'autoritats de tot el territori ebrenc i del Priorat.