El dijous 24 de febrer a les 15.15 festa de SAnt JOrdi,desfilada dels dracs pels carrers del poble i festival al pati del centre, us esperem!

Últimes notícies

dilluns, 20 d’abril del 2015

Curses de muntanya: 7a pujada a La Foradada memorial Joan Aloy

El passat 1 de març a la Ràpita, es va realitzar la cursa de muntanya a la Foradada, que, aquest any ha tornat a entrar al circuit de curses de muntanya de Terres de l’Ebre, a més contava com a prova puntuable. Estava oberta als majors de 16 anys.
El circuit, era ràpid i divertit, per a la gent que ja tenia més experiència amb les curses, però també era apte per a tots els nivells. La distància era de 9km combinant amb camins rurals.
Es va fer al pavelló municipal d’esports de Sant Carles de la Ràpita, a les 7.30 h ja van començar a repartir dorsals, i a les 8.45 h ja havia començat la cursa. Hi havia diverses modalitats, entre elles la cursa, la cursa junior, la marxa i el canicross. Hi havia 40 persones inscrites al canicross, 99 a la marxa i 154 la cursa.
A la cursa el primer classificat va ser Javier Robers Monforte amb 1:45:34, el segon en arribar va ser Ahmed el Qayed Abbout en 1:46:26, i en tercera posició Albert Gine Cid amb un temps de 1:49:10.
En dones, la primera classificada va ser Míriam Delafforest amb 2:30:20, la segona Mireia Juan-Camps amb 2:31:14 i tercera Marta Martínez amb 2:33:13.
A tots els participants els hi van donar una bossa amb obsequis per haver participat.