El dijous 24 de febrer a les 15.15 festa de SAnt JOrdi,desfilada dels dracs pels carrers del poble i festival al pati del centre, us esperem!

Últimes notícies

dimecres, 29 d’abril del 2015

El primer partit de la "Copa Primavera"

El passat dissabte 25 d’Abril es va jugar el primer partit del C.F Jesús Catalònia a la “Copa primavera”
En aquest partit van disputar els tres primers punts el Gandesa i el Catalònia. El partit va ser molt intens. El primer a avançar-se en el marcador va ser el Catalònia, després d’una gran jugada col·lectiva. Després va empatar el Gandesa amb un xut llunyà. A mesura que anaven passant els minuts els dos equips atacàvem intentant marcar per poder intentar emportar-se els 3 punts però no va ser així. Els últims 10 minuts el Gandesa va començar atacar. En un corner a favor del Gandesa l’àrbitre va anul·lar un gol per falta en atac. Finalment el partit va acabar en empat 1-1.